Мед Атлант

Голова Івано-Франківської ОДА призначив собі 5 радників з інших міст

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук призначив п’ятьох позаштатних радників. Вони працюватимуть на громадських засадах.

Відповідне розпорядження  28 грудня оприлюднили на сайті ОДА.

Едуард Греков виконуватиме обов’язки позаштатного радника голови облдержадміністрації з правових питань. Він адвокат і є членом Ради адвокатів Дніпропетровської області.

Позаштатним радником голови ОДА з правових питань призначили Віталія Солов’я. Він працював начальником управління земельних відносин Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Андрій Ярмольський відповідатиме за питання соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.  Він заснував декілька юридичних фірм у Дніпрі та Києві.

Ще двох радників призначили 30 грудня.

Інна Бас виконуватиме обов’язки позаштатного радника голови облдержадміністрації щодо соціальних та гуманітарних питаннь.  Раніше жінка була заступницею голови Луцької райдержадміністрації.

Позаштатним радником з питань соціально-економічного розвитку призначили колишнього голову Луцької райдержадміністрації Ігоря Ярмольського.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...