Мед Атлант

На Косівщині з незаконного обігу вилучено партію контрафактних сигарет вартістю понад 100 тисяч гривень

Співробітники податкової міліції Івано-Франківської області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області вилучили з незаконного обігу партію контрафактних цигарок невідомого походження.

В ході розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204 та ч.2 ст.204 КК України, в рамках проведення операції «Акциз-2021» встановлено, що в одному з населених пунктів Косівського району здійснюється зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених тютюнових виробів.
За результатами санкціонованого обшуку магазину та складського приміщення з незаконного обігу вилучено партію тютюнових виробів торгових марок: Compliment, Credo, Golden Gate, Marlboro та Marvel. Загальна вартість вилучених ТМЦ складає понад 100 тис. грн.
Вилучені з незаконного обігу цигарки передано на відповідальне зберігання.
Триває слідство.
У разі виявлення фактів порушення законодавства при здійсненні реалізації тютюнових виробів та інших товарів акцизної групи, просимо повідомляти Головне управління ДФС в Івано-Франківській області за телефоном: 0342-77-18-97.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...