Мед Атлант

У Калуській ОТГ до Різдва роздали 50 продуктових наборів одиноким людям

Волонтери громадської організації “БаДі” разом з працівниками територіального центру соціального обслуговування Калуша роздали 50 продуктових наборів.

Подарунки одинокі підопічні терцентру, які проживають на  території Калуської ОТГ, а саме: в місті Калуші, селах Кропивник, Сівка Калуська, Студінка, Вістова, Середній Бабин та Бабин Зарічний, інформують “Вікна”.

Одинокі висловили щиру вдячність волонтерам громадської організації “БаДі” і працівникам терцентру за святкові подарунки.

Раніше йшлося, що вже більше пів року працюють волонтери благодійної ініціативи «БаДі» («Баба і Дід»), які допомагають одиноким жителям похилого віку Калущини. Небайдужі калушани не просто забезпечують потребуючих продуктовими наборами, але й спілкуються з ними, приділяючи особливу увагу.

На долю цих людей випали нелегкі випробування, більшість із них втратили віру в себе. Однак волонтери «БаДі» мають на меті довести, що ці люди не є покинутими напризволяще і про них пам’ятають.

Щомісяця учасники проєкту «БаДі» відвідують одиноких жителів похилого віку. Перед візитом збирають необхідну суму коштів і забезпечують 50-ма продуктовими наборами потребуючих.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...