Мед Атлант

У святкові дні та під час посиленого карантину: як працюватиме “Укрпошта” від 8 до 24 січня

Відділення “Укрпошти” в святкові дні та під час посиленого карантину 8 – 24 січня працюють за звичайним графіком, за винятком православного Різдва 7 січня. 

“7 січня – надаватимуть послуги чергові відділення національного поштового оператора. На час посиленого карантину від 8 до 24 січня 2021 року продовжують працювати стандартно без змін у роботі всі 11 тисяч відділень. Кабінет міністрів України дозволив роботу операторів поштового зв’язку”, — йдеться у повідомленні пресслужби.

Зокрема, на час “високого” сезону в період новорічних і різдвяних свят 250 найбільш завантажених відділень “Укрпошти” по всій Україні працюватимуть без вихідних, інші відділення – за раніше встановленим графіком, пише “ТСН“.

Для зручності під час дії “Щасливих годин для платежів” за оплати до 13:00 комунальних та інших платежів клієнти сплачують удвічі меншу комісію. А отримати та відправити посилку у відділеннях “Укрпошти” буде зручніше без черг у другій половині дня, після 13:00.

“Оплатити послуги “Укрпошти” також можна онлайн чи безготівково платіжними картками можна в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів. У таких поштових офісах встановлено 5000 POS-терміналів”, — йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...