Мед Атлант

Поліція Франківщини розслідує аварії, де травмувались двоє пішоходів. Потерпілі порушили ПДР

ДТП з потерпілими сталися у Снятинському та Долинському районах. За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовують всі обставини.

8 січня о 2 годині ночі сталася аварія в селі Хлібичин, що в Снятинському районі. Поліцейські встановили, що 30-річний житель Молдови на авто “Хундай” рухався із селища Заболотів в сторону Коломиї. На дорозі він збив пішохода. Останній раптово вибіг на проїжджу частину дороги в недозволеному місці.
Внаслідок аварії травмувався 55-річний місцевий мешканець. Його госпіталізовано до Коломийської центральної районної лікарні. Попередньо, чоловік був п’яним. Водія перевірили на стан сп’яніння – тверезий.
Ще одна аварія трапилась в селі Гериня, що в Долинському районі. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний мешканець Львівської області на «Suzuki Grand Vitara» при в’їзді в населений пункт Гериня збив пішохода.
Чоловік переходив дорогу на неосвітленій ділянці у недозволеному місці. В результаті аварії 65-річний мешканець Болехова госпіталізований до лікувального закладу.
Керманича автомобіля перевірено на стан сп’яніння – тверезий.
Транспортні засоби з механічними пошкодженнями поміщено на території відділів поліції.
За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та дбати про власну безпеку та інших, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...