Мед Атлант

На міському озері третій день шукають чоловіка

Сьогодні, 11 січня, водолази продовжать обстежувати міське озеро Івано-Франківська у пошуках чоловіка.

Нагадаємо, що 9 січня о 19:25 до оперативно координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що на міському озері міста Івано-Франківська топиться людина.

У той же день працівники водолазно-рятувальної станції на човні обстежили озеро в місці, де очевидці бачили потерпілого. 10 січня пошуки чоловіка відновили. О 07:22 для надання допомоги працівникам поліції з пошуку ймовірного утопленика на міському озері в  Івано-Франківську, залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, кількістю 6 чоловік та 2 одиниці техніки, в тому числі один човен.

Станом на 17.15 год. водолазами обстежено 1600 м² дна підводної акваторії водойми та 700 м² дна підводної акваторії тралом (кошкою). Особу не виявлено.

11 січня о 08:30 поновлено проведення водолазно-пошукових робіт на міському озері в  Івано-Франківську, до яких залучено 6 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки, в тому числі 1 човен, а також працівників Івано-Франківської рятувально-водолазної служби в складі 5 людей на 2 човнах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...