Мед Атлант

У Калуші на площі Героїв поламали святкову фотозону зі сніговиками

У Калуші напередодні новорічно-різдвяних свят на площі Героїв була встановлена фотозона зі сніговиками. Проте днями невідомі вандали фотозону знищили.

Фото поламаної фотозони у соцмережі виставила калушанка Наталія Захарова, передає Калуш fm.

Ще тільки вчора фотографувалися в цій фотозоні. А сьогодні вже комусь руки зачесалися. Коли громадяни перестануть бути жлобами? Знищити все, а тоді казати, що в нас нічого нема? – йдеться у її дописі.

Інші калушани також висловлювали своє обурення. Проте декотрі зауважували, що фотозона не мала доброї опори.

Та там тільки назва гучна – “фотозона”, а зроблено аби-як. Одразу не було доброї підставки/упору, все хиталося. Навіть страшно було торкатися, щоб не впало, – написала Леся Богдан.

Про знищену фотозону повідомила сьогодні на оперативній нараді у міського голови начальниця управління культури, національностей і релігій Калуської міськради Любов Джуган. Вона додала, що підприємець, який робив фотозону, її відновить, але встановлять сніговиків вже біля «Юності».

Міський голова Андрій Найда з цього приводу зауважив:

Не хочу говорити погані слова на камеру, як тих людей назвати, хто це знищив, але ми так само маємо розуміти, що мають бути органи, які за всім цим дивитимуться. Ми повинні якомога швидше це зробити, щоб унеможливити такі випадки. Ми будемо створювати фотозони до Дня закоханих, до Дня міста, тож якщо і надалі лише пальчиком махатимемо, то над нами і громадою продовжуватимуть знущатися і зводити нашу роботу нанівець.

Додамо, що новий очільник громади ставить питання про реорганізацію громадського формування «Міська варта», яке, на його переконання, зовсім недієве. Натомість пропонує створити щось на кшталт муніципальної інспекції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...