Мед Атлант

Споживачів “СТЕКу” першими переводитимуть на індивідуальне опалення

В Івано-Франківську спочатку переводитимуть на індивідуальне опалення колишніх споживачів “Станіславської теплоенергетичної компанії”.

Це першочергова та пріоритетна задача на цей рік для міста. Про це сьогодні повідомив голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Дуже важливо, щоб ми злагоджено спрацювали.З четверга розпочнемо інформаційні пікети, щоб розповідати людям про перехід на індивідуальне опалення. З 25 січня можна буде масово ініціювати збори мешканців. Буде непросто, але зволікати не можна. Шукайте кошти, щоб перейти на індивідуальне опалення чи на невеликі котельні. Буде перехідний етап, але цей сезон показав, що в нас проблеми з теплопостачання району на Індустріальній. Майже кожного дня були пориви.

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що влада не може надати відчутної фінансової підтримки людям – у бюджеті немає коштів .Допомогу з міського бюджету зможуть отримати лишень самотні старші люди, інваліди першої  групи.

Нагадаємо, приватна теплопостачальна компанія “СТЕК” (котельня на Індустріальній) визнана банкрутом і припиняє свою діяльність. В опалювальному сезоні 2020-2021 тепло на цій котельні тимчасово виробляє нова приватна компанія.

Чиновники розробили інформаційну кампанію «Перехід на автономне опалення». У ній описані кроки, як від’єднатися від СТЕКу та отримати “автономку”. Все треба зробити максимально швидко, у міжопалювальний період, який триває з квітня по вересень.

  1. провести збори та скласти протокол (75% мешканців будинку)
  2.  передати його у ЦНАП
  3.  документи вивчає міжвідомча комісія при мерії
  4. дозвіл на відключення надає міський виконавчий комітет
  5.  отримання проєкту та технічних умов на відключення
  6. відключення від централізованого опалення
  7.  отримання проєкту та технічних умов на встановлення індивідуального опалення
  8. роботи з монтажу індивідуального опалення

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...