Мед Атлант

На Франківщині у трьох виробників молочної продукції знайшли фальсифікат

На Івано-Франківщині виявили трьох виробників молочної продукції, які виготовляють фальсифікат.

Про це інформує управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Виготовляють фальсифікат ПП “Земледух В.Т” (Івано-Франківськ), ТОВ “Іва-Арт” (Драгомирчани). Також фальсифікат випускає ТОВ “Городенківський сирзавод”.

Держпродспоживслужба попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві, здійснюють обіг продукції про необхідність вилучити її з виробництва, обігу.
Шановні споживачі! З метою протидії обігу небезпечних, непридатних до споживання, неправильно маркованих харчових продуктів, у разі виявлення їх в обігу, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до районних, міських управлінь, відділів, – йдеться у дописі.

Як раніше інформувало МІСТО, у рамках проєкту “СТОП фальсифікат. Масло” факти невідповідності виробництва та / або обігу масла солодковершкового були встановлені у: ТОВ «Миколаївмолпром», ТОВ «Фірма Апрель», ТОВ «Титан» ТОВ «Таврія-В», ТДВ «Івано-Франківський місьмолзавод», ТМ «Наш Продукт», ДП «Старокостянстинівський молочний завод», ТОВ «Богодухівський молзавод», ТОВ «Інтер-мол».

Івано-франківський міськмолзавод наплодив найбільше фейку – 5 зразків. У кожній цеглинці рівно половина – замінники.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...