Мед Атлант

1090 поліцейських охоронятимуть прикарпатців на Водохреща

Спокій мешканців Прикарпаття на святкування Водохреща охоронятимуть 1090 поліцейських. Допомагатимуть правоохоронцям забезпечувати публічний порядок працівники Національної гвардії України.

1090 правоохоронців нестимуть службу біля храмів, де проходитимуть святкові богослужіння. Такі заходи проводитимуться в 1090 храмах нашої області.
Охорону публічного правопорядку під час масових купань на водоймах області забезпечуватимуть 40 правоохоронців. Про безпеку дбатимуть також 35 нацгвардійців та 40 рятувальників. В усіх місцях обрядових купань також передбачене чергування медичних працівників.
В обласній поліції у цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій.
Правоохоронці наголошують громадянам на неухильному дотриманні правил безпеки та поводження на водоймах, не порушувати публічний порядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та карантинних обмежень.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...