Мед Атлант

В аваріях на Франківщині загинула дитина, ще троє людей постраждали. 18-річний водій був п’яним. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася на Косівщині, з потерпілими – у Снятині та Калуському районі. Слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини.

16 січня о 20 годині сталася смертельна аварія у селі Космач Косівського району. Як наразі встановили правоохоронці, 29-річний місцевий мешканець на квадроциклі «Suzuki» рухався ґрунтовою дорогою, не впорався із керуванням та перекинувся, інформує пресслужба обласної поліції.
У результаті аварії 10-річний пасажир від отриманих травм помер дорогою до лікарні в швидкій. Пасажирку, 37-річну місцеву мешканку, доправили у медзаклад з травмами.
Водія перевірили на стан сп’яніння – тверезий. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.
16 січня близько 6 години ранку черговий лікар повідомив поліції про те, що до реанімаційного відділення Калуської МКЛ з травмами різного ступеня тяжкості шпиталізували 17-річного мешканця району. Травми хлопець отримав внаслідок аварії.
На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та криміналісти.
Як попередньо встановили правоохоронці, близько 3 години ночі в селі Станькова Калуського району 18-річний місцевий мешканець на «Renault Laguna» рухався у напрямку Калуша, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожнього покриття, та наїхав на 17-річного пішохода, який лежав на проїзній частині дороги.
На цей час поліцейські встановлюють причини перебування хлопця на дорозі. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння, результат позитивний – 0.9 проміле.
За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. На водія поліцейські склали також протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення за керування в нетверезому стані.
Ще одна дорожньо-транспортна пригода із потерпілими трапилася при виїзді зі Снятина.
28-річний мешканець Чернівців на «Renault Kangoo» рухався автодорогою Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» в напрямку Снятина, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Passat».
У результаті аварії водія автівки «Volkswagen Passat» з травмами доставлено до лікарні. Обидва водії – тверезі.
За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...