Мед Атлант

Чоловік, який вбив та зґвалтував 11-річну дівчинку в Одесі, хотів вбити себе на засіданні суду

Сьогодні, 20 січня, у місті Роздільна Одеської області у приміщенні районного суду під час судового засідання дітовбивця вдався до провокації.

Обвинувачений, діючи умисно (ймовірно сподіваючись на помилування колегії суддів), – неодноразово поранив собі шию. Медичну допомогу «самогубцю» надано без госпіталізації.

Старання нелюда були марними, оскільки колегія суддів, ураховуючи всі докази, визнала його винним у викраденні малолітньої дитини, закінченого замаху на зґвалтування, вбивстві та призначила покарання у виді позбавлення волі строком на 15 років.

Нагадаємо, що трагічні події відбулися в червні 2019 року. 11-річна дівчинка вийшла з ринку і пішла в напрямку дому. Однак на її шляху з’явився нелюд, який з метою задоволення своєї статевої пристрасті насильно затягнув злякану дитину до будинку.

Дівчинка супротивлялася як могла… зловмисник, у свою чергу, маючи намір заглушити крик – задушив малолітню потерпілу. З бездиханного тіла дітовбивця зняв одяг, а труп загиблої зкинув до вигрібної ями.

 

Пошуки безвісти зниклої безперервно тривали 5 днів. Проведено масштабний комплекс оперативно-розшукових заходів, допитано понад 300 осіб. Із залученням особового складу Національної гвардії, волонтерів відпрацьовано всі сумнівні місця – закинуті будівлі, погреби, колодці, лісосмуги. Пошуками дитини займалися і водолази, які обстежили водойми.

Кожен, хто приймав участь у пошукових заходах до останнього сподівався знайти малолітню живою і неушкодженою, однак напревелике горе нелюд в лічені хвилини безповоротно «вирішив» долю 11-річної дитини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...