Мед Атлант

У Микуличині три автівки з’їхали з дороги, одна з них перевернулася на дах. ФОТО

У Микуличині сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті “Моє Яремче”.

Згідно з даними очевидців, аварія сталася вночі. Три автомобілі з’їхали з дороги в кювет. Один з них перевернулася на дах. Серед причин аварії мешканці називають забруднення дороги: колесами винесли ґрунт на проїжджу частину. Наразі відомі, унаслідок ДТП загиблих немає.

Фото: Михайло Лутанюк.

Як повідомили у пресслужбі обласної поліції, спершу в ДТП потрапив Mercedes. Водій перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Супутньою причиною аварії стала розсипана глина на дорозі. В автівці водій був із дружиною, вони не постраждали, інформує “Суспільне”.

Пізніше правоохоронці повідомили комунальникам, аби вони підсипали дорогу, тому що там могла бути ожеледиця. За 40 хвилин на тому ж відрізку шляху із керуванням не впорався водій автомобіля Wolksvagen і теж злетів у кювет. Ніхто не постраждав.

Прибули правоохоронці і склали протокол за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Вранці 25-го січня ще одна автівка марки KIA також злетіла у кювет у тому ж місці. Причиною стало те, що водій не впорався з керуванням. Від оформлення дорожньо-транспортної пригоди він відмовився, оскільки його автівка майже не отримала механічних пошкоджень.

Читайте також: У Перегінському збили велосипедистку – жінка в лікарні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...