Мед Атлант

На Франківщині за наркоторгівлю судитимуть організатора та учасників злочинної групи

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора та 5 учасників організованої злочинної групи за фактами незаконного виробництва та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що учасники групи облаштували лабораторію в орендованому дачному будинку на Львівщині, де виготовляли наркотики та психотропи. У подальшому підозрювані збували ЛСД, МДМА, канабіс та амфетамін, у тому числі поштою.
Під час обшуків вилучено понад 800 пігулок екстазі, майже 200 грамів амфетаміну, лабораторне обладнання, чорнові записи і грошові кошти, ймовірно, одержані злочинним шляхом.
Досудове розслідування під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...