Мед Атлант

У Болехові викрили двох прикарпатців, які серед ночі незаконно видобували гравій. ФОТО

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо двох прикарпатців, які незаконно видобували гравій з русла річки. За такі дії їм загрожує кримінальна відповідальність, адже піщано-гравійна суміш відноситься до корисних копалин державного значення.
27 січня близько 01:30 працівники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області виявили факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші з русла річки Сукіль неподалік Болехова, повідомили у секторі комунікації поліції області.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що 33-річний мешканець Долинського району спільно з 39-річним мешканцем села, яке відноситься до Болехівської ради, здійснювали незаконний забір піщано-гравійної суміші за допомогою вантажного автомобіля і трактора.
Жодних документів на видобування та перевезення піщано-гравійної суміші чоловіки не мали.
Транспортні засоби поліцейськими вилучено і поміщено на території відділення поліції.
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр). Триває досудове розслідування.
Якщо вам відомі факти незаконного видобування корисних копалин, телефонуйте на «102», щоб поліцейські могли оперативно прибути на місце події, виявити та припинити правопорушення.
Нравится

 

Комментировать
Поделиться

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...