Мед Атлант

Прикарпатець, який зґвалтував дитину, оскаржував вирок в апеляційному суді

26 січня цього року колегія суддів з розгляду кримінальних справ розглянула апеляційну скаргу обвинуваченого у скоєнні тяжкого злочину – зґвалтування малолітніх осіб.

В листопаді 2017 року 32-річний молодик у одному з прикарпатських містечок попрямував за дитиною, почав з нею розмовляти. Дійшовши до безлюдного місця, скористався відсутністю сторонніх осіб, вирвав із її рук мобільний телефон та зґвалтував її. Про це інформує пресслужба Івано-Франківського апеляційного суду.

Обвинуваченому в грабежі та зґвалтуванні малолітньої дівчинки суд першої інстанції призначив покарання у вигляді десяти років позбавлення волі та задовільнив цивільний позов, зобов’язавши сплатити потерпілій значну суму коштів.

Обвинувачений вини не визнав, вважав покарання занадто строгим та подав апеляційну скаргу. Колегія суддів в закритому судовому засіданні розглянула апеляційну скаргу і вирішила задовільнити її частково, тільки в частині кваліфікації дій обвинуваченого.

Ґвалтівник відбуватиме покарання в місцях позбавлення волі десять років. Ухвала може бути оскаржена до Верховного Суду шляхом подачі касаційної скарги протягом трьох місяців з дня проголошення судового рішення судом апеляційної інстанції.

Читайте також: 65-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні дівчинки. Вона народила дитину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...