Мед Атлант

Шахраї вкрали гроші, які збирали на реанімобіль для 3-річної калушанки

14 грудня, в іспанській клініці успішно прооперували трирічну калушанку, яка вже перенесла інсульт.

Маленька Емілія Сенюк вже перенесла 7 операцій, з них 5 нейрохірургічних, та незліченну кількість наркозів. Такий стан маленької Емілії — через перенесений два роки тому інсульт. Тоді дівчинку врятували й довелося ставити два імпланти в мозок, щоб виводити надлишки рідини, що там збиралася.

Дівчинці знадобилася інтенсивна нейрореабілітація та шалені гроші. Тоді для її лікування всього за декілька днів вдалося зібрати 34 000 євро. Її успішно прооперували в Барселоні.

Після операції волонтери розпочали збір грошей на реанімобіль, яким дівчинку повинні були доставити додому. Гроші благодійники скидали на банківську карту матері дитини, але шахраї їх викрали.

Ось так крадуть гроші з карти МОНОБАНК мами Емілії Синюк, дитини якій збирають на реанімобіль, щоб повернути додому з Іспанії.
Я просто хочу щоб ці люди усвідомлювали, які гроші беруть, яке їх призначення і яку карму вони чіпляють на себе, якщо люди давали гроші з думкою про дуже хвору дитину, ці гроші так і будуть використані.
Чи знаю хтось, чи можливо щось вдіяти? Які дії? Мама Lesya Senyuk в розпачі.
Завтра дитину мають транспортувати, грошей не вистачає – 3 тис євро, на реанімобіль, також нема грошей щоб залишитися в клініці, а тут ще й крадіжка, – повідомляє волонтерка Marta Levchenko.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...