Мед Атлант

Франківські патрульні відзначають п’ятиріччя. ФОТО

31 січня патрульна поліція Івано-Франківська відзначає п’яту річницю. З цієї нагоди в Управлінні патрульної поліції сьогодні, 29 січня, провели урочистості.

П’ять років тому 208 франківських патрульних присягнули українському народові. Франківськ був 11 містом, де запрацювала патрульна поліція.

Як зазначив заступник начальника Управління патрульної поліції Андрій Киричук, за п’ять років патрульні склали близько 145 тисяч матеріалів, більше 15 тисяч – за порушення громадської безпеки. Патрульні врятували 60 людей. Більше 5 тисяч адмінпротоколів склали на нетверезих водіїв, загалом оформили більше 6 тисяч аварій.

Люди стали досвідченішими. У нас триває донабір, запрошуємо всіх бажаючих. За ці п’ять років спостерігаємо позитивну динаміку в суспільстві, окрім цього, порушення виявляються швидше, – сказав Киричук.

Наразі штаб Управління патрульної поліції налічує 250 осіб. Близько 40 відсотків – жінки.

Патрульна Тетяна Дуплеца працює у патрульній поліції близько 2 років. Пішла у патрульну після декрету. Це її перша робота. Спершу було дуже складно, опісля робота сподобалася. Найважче у роботі – знайти підхід до людей і компроміси під час конфліктів.

Патрульний Богдан Шкрібляк раніше працював у міліції. Каже, це було спонтанне рішення. Загалом, робота дуже подобається. Любить оформлювати ДТП та штрафи. Згадує, найнебезпечніше у роботі – це погоня. Бувають і кумедні випадки, наприклад, коли жінки допомагають своїм чоловікам отримати штраф.

Патрульних нагородили відзнаками. З вітальними словами виступили начальник Управління патрульної поліції Олег Костенко, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук.

Реформи болючі і не проходять просто. Ви як флагман своїм прикладом слугуєте теж, – сказав Бойчук і побажав патрульним здоров’я.

Привітати патрульних також прийшли начальник Головного управління Національної поліції області Володимир Голубош та його заступник – Остап Білейчук.
Я вдячний всім за плідну співпрацю, адже разом ми – один єдиний колектив, який злагоджено й чітко працює та приносить високі результати в роботі. В нас одна мета – служити та захищати! Завдяки нашій спільній праці ми досягаємо бажаних результатів. Бажаю ніколи не зупинятись на досягнутому! Тільки вперед! Тисну руку кожному з вас! Дякую за самовіддану службу”, – зазначив Голубош.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...