Мед Атлант

Захищав свою Луганщину: від важкого поранення помер воїн Роман Дзюбенко

Військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Роман Дзюбенко, у якого 26 січня поцілив ворожий снайпер, помер від поранень вранці 30 січня.

Про смерть бійця повідомляють оперативне командування “Схід” Збройних сил України та 92 омбр ім. кошового Івана Сірка, пише Новинарня.

Сьогодні перестало битися серце нашого побратима, захисника України Романа Дзюбенка, який був тяжко поранений ворожим снайпером, – йдеться у повідомленні ОК “Схід”.

Молодшому сержантові Дзюбенку було 26 років. Він родом із тимчасово окупованого селища Вільхове на Луганщині. Воювати пішов у 2019-му.

26 січня 2021 року неподалік Новоолександрівки на Луганщині Дзюбенка тяжко поранив ворожий снайпер. Хлопець вижив, але перебував у вкрай тяжкому стані – поранення навіть не дозволяло транспортувати його з мобільного військового шпиталю.

Чотири дні тому в результаті ворожого обстрілу російських окупантів командир відділення, молодший сержант Роман Дзюбенко отримав наскрізне кульове поранення голови. Воїн був у вкрай тяжкому стані, медики боролися за його життя до останнього, але, на превеликий жаль, ми його втратили…– зазначили в бригаді.

Як повідомила журналістка Наталія Нагорна, у липні 2020 року в Романа Дзюбенка народився син. Молода дружина залишилася на Луганщині.

Допомогти родині загиблого бійця можна на картку його дружини Анастасії: 5168 7574 0693 6742.

За даними “Новинарні“, Роман Дзюбенко – третя бойова втрата Збройних сил України у січні 2021 року.

21 січня внаслідок снайперського вогню з боку російських окупантів неподалік Гнутового на Донеччині загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, старший матрос Олександр Отрєп’єв.

11 січня від кульового поранення в районі Пісок Донецької області загинув військовий 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади ЗСУ, старший солдат Олег Андрієнко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...