Мед Атлант

На Франківщині затримали жінку, яка продавала порно в телеграмі

Працівники кіберполіціі Івано-Франківщини припинили протиправну діяльність мешканки Тлумаччини, яка розповсюджувала продукцію порнографічного характеру у створеному власноруч інтернет-каналі. Слідчі вилучили доказову базу і проводять розслідування.
 Про це повідомили у секторі комунікації поліції області.
Співробітники кіберполіції спільно з слідчими Івано-Франківського відділу поліції у ході досудового розслідування провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранки, яка підозрюється у злочині згідно ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання з метою збуту чи розповсюдження творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, кіно- та відеопродукції. Дане розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури.
Слідством встановлено, що прикарпатка створила ресурси в мережі Інтернет (канал і чат), куди систематично розповсюджувала зображення і відеопродукцію порнографічного характеру. Аудиторія у підозрюваної складала близько 2000 учасників, а доступ до порнографічних матеріалів вона надавала за гроші. Фото і відео публікувала як власні, так і чужі.
Фігурантка раніше не судима, навчалась в одному із закладів області.
При обшуках за її місцем проживання поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, SIM-карти і банківські карти, які містять доказову базу про поширення протиправного контенту. Вилучену техніку направлено на проведення відповідних експертиз.
29 січня зловмисниці повідомлено про підозру за вчинення злочину згідно ч. 1 і ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...