Мед Атлант

Прикарпатець, що вдарив поліцейського, заплатить 17 тисяч гривень штрафу

Нещодавно, 28 січня, у Богородчанах засудили водія, що вдарив поліцейського.

Як йдеться у рішення суду, 14 травня 2020 року начальник сектору реагування патрульної поліції №4 Богородчанського відділення поліції  спільно з трьома поліціянтами заступили на патрулювання Богородчанського району в складі групи реагування патрульної поліції.

Цього ж дня близько 19 години в селі Манява вони побачили автомобіль “Audi A6”. Його водій увімкнув покажчик повороту під час зміни напрямку руху. Він не зупинився на вимогу поліції, тож патрульні почали переслідування.

Біля будинку на вулиці Незалежності в селі Манява водій і пасажир вийшов з авто та почали конфліктувати з патрульними.

Керманич вдарив кулаком в обличчя начальника сектору реагування патрульної поліції №4 Богородчанського відділення поліції.

14 січня цього року потерпілий та обвинувачений уклали угоду про примирення. Зазначається, що в цій угоді “сторони виклали формулювання обвинувачення та дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій обвинуваченого за ч. 2 ст. 345 КК України, що ніким не оспорюється, та істотних для кримінального провадження обставин”.

Обвинувачений визнав свою вину, покаявся, добровільно відшкодував завданий збиток, активне сприяв розкриттю злочину. Сторони домовилися про призначення обвинуваченому покарання – штраф в розмірі 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому узгоджений сторонами штрафу.

Читайте також: Карав за крадіжку: на Тлумаччині чоловік проведе за гратами три роки за вбивство людини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...