Мед Атлант

Калуські ліцеїсти влаштували сюрприз для вчительки у день одруження. ФОТО

Справжній сюрприз зробили юні ліцеїсти своїй вчительці математики та класному керівникові Мар’яні Уляк.

Дітвора зустрічала молодят зі щирими вітаннями, квітами та кульками біля Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС, інформують “Вікна”.

Діти — це квіти життя, а наш лютневий день був сповнений найяскравішим букетом, поділилася емоція вчителька Калуського ліцею №10 Мар’яна Уляк:

Це було неочікувано, але до щему на душі приємно. Від емоцій я на кілька секунд втратила дар мови. Ця серія фото повинна бути тут. Ви тільки подивіться на ці щирі емоції і відчуйте їх.Дякую класній родині 5-В класу за пережиті відчуття.

Раніше вчителька математики Калуського ліцею №10 Мар’яна Уляк разом із «зірками» українського шоубізу оригінальним способом привітала учнів 5-В класу з Днем знань. Педагогиня самостійно змонтувала відео, в якому відомі ведучі, актори, співаки, ведучі відомих програм, вітають калуських школярів з першим вересня. Для того, щоб утілити задум, класному керівнику довелося не один день «штурмувати» акаунти відомих особистостей та блогерів.

А ще вчителька математики за домашні завдання ставить “лайки” або “дизлайки”, а для кращого сприйняття складних формул використовує все, що є під рукою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...