Мед Атлант

На Косівщині відзначили річницю створення добровільної пожежної команди

3 лютого 2021 року в селі Прокурава Космацької об’єднаної територіальної громади Косівського району, відбулися урочисті заходи з нагоди річниці створення підрозділу добровільної пожежної команди.

У заходах взяли участь начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький, Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвич, та голова Космацької сільської об’єднаної територіальної громади Косівського району Дмитро Мохначук.
Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький вручив вогнеборцям грамоти за сумлінну й наполегливу працю та високий професіоналізм. Під час заходів добровольцям ДПК с.Прокурава Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща було передано аварійно-рятувальне та пожежне обладнання. Даний підрозділ ефективно функціонує вже більше року ,та створений у рамках проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах» за підтримки програми «U-LEAD з Європою», Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща та ДСНС України у складі 12 добровольців – пожежних. В зону обслуговування даного підрозділу, крім села Прокурава, увійшли села Брустурів та Космач Космацької громади, села Шепіт та частково Шешори Косівської громади.
За період функціонування пірозділу здійснено 14 виїздів на гасіння пожеж, 4 виїзди по буксируванню транспортних засобів в зимовий період та 8 виїздів по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (зливові дощі, повінь) в червні 2020 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...