Мед Атлант

На Богородчанщині масово виробляли сурогат

Співробітниками податкової міліції Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Національної поліції під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури ліквідовано підпільний цех, де виготовляли фальсифікований алкоголь.

У межах проведення операції “Спирт” та розслідування кримінального провадження за частиною 1 статті 199, частиною 1 статті 204, частиною 2 статті 204 Кримінального кодексу України встановили – група осіб на території одного з населених пунктів Богородчанського району незаконно виготовляє алкогольні напої з використанням спеціального обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.
Готову продукцію зловмисники реалізовували мешканцям Івано-Франківської області.
На підставі ухвал суду проведено обшуки у місці безпосереднього виготовлення фальсифікату та в місцях його зберігання, за результатами яких вилучено фальсифіковану продукцію, не облікований спирт, підроблені марки акцизного податку, транспортний засіб, тару та обладнання для виробництва на загальну суму понад 500 тисяч гривень. Тривають слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...