Мед Атлант

Випав сніг: дороги на Франківщині розчищають 30 одиниць техніки

Сьогодні, 6 лютого, на Прикарпатті випав сніг, висота снігового покрову становить від 2 до 5 см.

За даними служби автомобільних доріг області до розчищення автодоріг залучено 30 одиниць техніки, 39 осіб. Як зазначають у САД, проїзд дорогами державного значення Івано-Франківщини забезпечено.

Через незначні снігопади підприємства, що відповідають за зимове утримання доріг, здійснювали протиожеледну обробку проїзної частини автодоріг сольовим розчином та піщано-сольовою сумішшю.

На Вишківському перевалі температура 1º морозу, сніг, працюють 4 одиниці техніки, 5 дорожників, дорога у проїжджому стані.

Яблуницький перевал – температура 3º морозу, сніг, працюють 4 одиниці техніки, 5 дорожників, наразі також у проїжджому стані.

Нагадаємо, у зв’язку з проходженням активного південного циклону впродовж 7-8 лютого очікується ускладнення погодних умов: значний сніг, хуртовина, пориви південно-східного вітру 15-20м/с, снігові замети. Приріст снігового покриву – до 30-40 см.

Фото ілюстративне.

“Звертаємося до всіх громадян із проханням за можливості утриматися від пересування на власному транспорті, а перевізників просимо під час здійснення маршрутів враховувати роботу снігоприбиральної техніки”, – інформують у пресслужбі патрульної поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...