Мед Атлант

Попри снігопади Укрзалізниця не скасовує жодного рейсу пасажирських поїздів

Попри снігопади Укрзалізниця не скасовує жодного рейсу пасажирських поїздів. Усі поїзди відправлятимуться за графіком.

Продовжуються роботи з очищення залізничної інфраструктури від снігу, в тому числі залізничних вокзалів та станцій, інформує пресслужба відомства.

Пасажири, які залишилися у Львові через тимчасове припинення авіарейсів з аеропорту, можуть обрати для подорожі поїзди. Наприклад, на поїзд №716 Львів — Київ, який вирушає о 16:12, у продажу ще понад 230 місць, а на поїзд №746 Славське — Київ, який відправляється зі Львова о 18:46, ще понад 300 місць. Також до послуг пасажирів нічні поїзди.

Зважаючи на прогнози синоптиків, Укрзалізниця закликає пасажирів для подорожей цього тижня обирати саме залізницю. У таких погодних умовах це найбільш стабільний та надійний вид транспорту.

“Перевізник докладатиме максимальних зусиль, щоб забезпечити необхідну кількість місць у всіх напрямках. Для цього проводиться постійний моніторинг наявності вільних місць у поїздах по всім напрямкам. У разі необхідності кількість місць у поїздах буде збільшено. Закликаємо в разі виявлення недотримання температурного режиму в пасажирських поїздах, будь яких інших порушень невідкладно звертатися за номером гарячої лінії Укрзалізниці 0-800-503-111”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Тижні морозів та хуртовин: в Укргідрометцентрі розповіли, коли в Україну прийде потепління.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...