Мед Атлант

2 загиблих та 13 травмованих: деталі аварії у Павлівці

У результаті ДТП від отриманих травм дві людини загинуло, 13 осіб травмовано. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, слідчі встановлюють всі обставини.

8 лютого близько 23:30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулася ДТП з потерпілими.
Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер». Останнім керував 46-річний мешканець Калуша.
В автобусі перебувало 14 пасажирів та водій. Від отриманих травм загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Калущини. 13 людей були доставлені в медичні заклади. Після обстеження дев’ятеро осіб госпіталізовано в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.
Станом на 8:00 9 лютого двоє громадян знаходяться у важкому стані (вночі прооперовані із травмами грудної клітки, черевневої порожнини та нижньої кінцівки), у сімох – стан середньої важкості. На місці ДТП працювали 12 бригад екстреної медичної допомоги та 20 працівників управління ДСНС в області. Працівниками пожежно-рятувальної служби деблоковано 1 потерпілу пасажирку автобуса та тіла 2 загиблих осіб.
Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння – обидва керманичі тверезі.
Водія спеціалізованої вантажівки затримано в порядку ст.208 КПК України на місці аварії.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру мешканцю Павлівки, а суд обере запобіжний захід.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...