Мед Атлант

Робота на Франківщині: вакансії в «АТБ» визнані найбільш привабливими

Дослідження міжнародного кадрового порталу grc.ua показало, що в 2019–2020 роках компанія «АТБ» посіла найвищі позиції рейтингу кращих роботодавців у галузі роздрібної торгівлі. Роботу в команді лідера вітчизняного ритейлу вважають привабливою більшість здобувачів вакансій. За довгі роки діяльності компанія заслужила бездоганну репутацію надійного роботодавця, в тому числі й у наших західних областях. Переваги працевлаштування в «АТБ» не обмежуються стабільною заробітною платою та наявністю соцпакета. Це ще й можливість безоплатно навчатися, ставати фахівцем високого рівня, а згодом будувати успішну кар’єру.


Мільйони українців уже давно оцінили маркети «АТБ» – тут завжди можна купити гарантовано свіжі продукти та якісні товари першої необхідності за максимально доступними цінами. Магазини найбільшої вітчизняної торговельної мережі кожного дня відвідують понад 4 млн споживачів, включаючи й мешканців нашого міста Франка. Компанія працює на українському ринку ритейлу вже понад чверть століття і посідає лідерські позиції одразу за декількома показниками. Сьогодні «АТБ» є не тільки лідером галузі роздрібної торгівлі за товарообігом, географією присутності, кількістю магазинів, обсягом сплати податків і зборів, але й найбільшим роботодавцем. На підприємствах цієї корпорації працевлаштовано понад 68 тисяч осіб. Це означає, що десятки тисяч українських родин у 24 областях України, включаючи Івано-Франківську, наразі мають стабільне джерело прибутку.

Міцна команда «АТБ» постійно зростає. Послуговуючись стратегією динамічного розвитку, компанія щороку відкриває близько сотні нових супермаркетів, а у 50–60 магазинах проводить модернізацію. Тож в країні створюють до десяти тисяч конче необхідних зараз нових робочих місць. Навіть у важкому 2020-му році, коли пандемія закрила весь світ на карантин, а економіка нашої країни пішла на спад, прийняли перших покупців 127 нових супермаркетів «АТБ». Отже, нині в 308 населених пунктах України працюють 1205 магазинів мережі. Протягом року були працевлаштовані та почали будувати успішну кар’єру в чималій команді галузевого лідера 5,5 тисяч осіб. Це важливо і для населення великих містах, і для мешканців периферії. Безробіття є однією з ключових проблем української економіки. Останніми роками дуже помітним став масштабний відтік кваліфікованої робочої сили за кордон.


Варто зазначити, що кадрова політика компанії спрямована на розвиток найціннішого ресурсу – людського капіталу. Щоб мати в штаті висококласних фахівців: грамотних керівників, продавців – компанія на початку 2000-х років розпочала власним коштом їх навчати. У Дніпрі відкрили перший учбовий центр «АТБ». Після цього центри підготовки персоналу з’явилися в Києві, Львові й Одесі. Щорічно в них підвищують кваліфікацію й отримують можливість кар’єрного зростання більш як 4000 осіб. Такі заклади є гордістю компанії, бо вони забезпечують динамічний розвиток якіснимкадровим резервом. Цікаво, що понад 85% керівників торговельної мережі «АТБ» свого часу прийшли в компанію на найпростіші посади. Працюючи та навчаючись, вони стали фахівцями у своїй сфері, тож тепер можуть будували кар’єру.

Компанія «АТБ» втримала лідерські позиції в рейтингу кращих роботодавців в українській торгівлі. За даними міжнародного кадрового порталу grc.ua (колишній HeadHunter) саме роботу в «АТБ» українці, в тому числі й на Франківщині, вважають найпривабливішою. Причому йдеться як про професіоналів, які мають багатий досвід, так і про тих, хто шукає перше робоче місце.

Крім флагмана – торговельної мережі «АТБ-Маркет» – до складу корпорації «АТБ» входять численні підприємства, які займаються управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування. Саме завдяки потужному кадровому потенціалу вони багато років поспіль є лідерами у своїх сегментах бізнесу. Завдяки їхній діяльності мільйони українців щодня можуть купити гарантовано свіжі продукти та якісні товари першої необхідності. Майже 70 тисяч наших громадян, серед яких чимало і мешканців Івано-Франківська, мають стабільну роботу з конкурентною зарплатою, тож впевнено дивляться в майбутнє.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...