Мед Атлант

Цьогоріч у Франківську рекордна кількість дітей піде у перший клас

У новому навчальному році в школах Івано-Франківська прогнозують 137 перших класів. В них приблизно навчатимуться 3795 дітей.

Це число найбільше за роки незалежності України.Про це повідомив директор Департаменту освіти та науки Ігор Максимчук  сьогодні, 9 лютого, на оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська.

У старших дошкільних групах навчається 3135 дітей. Ми проводимо інформаційну роботу з батьками про електронну реєстрацію. Перелік документів для запису дитину до школи не змінилися. Зараховуватимуть дітей за територіальним розподілом. Кожний батько і мама можуть зареєструвати дитину у школі. Шкільний адміністратор допоможе. А зараз навчатимуть, як працювати з батьками.

Право на позачергове навчання мають діти, місце проживання яких закріплене за територією обслуговування, діти, які є братами чи сестрами учнів цього закладу, діти працівників цього закладу.

Електронна реєстрація та зарахування дітей на навчальний рік через нову систему здійснюється у два етапи: з 1 березня до 31 травня; після 1 червня (виключно на вільні місця).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...