Мед Атлант

Не поділили альтанку: майже 4 роки за гратами пробуде прикарпатець, який підрізав незнайомця

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженцю Верховинського району, який під час бійки поранив ножем чоловіка.

Опівночі 5 травня 2019 близько обвинувачений спільно зі своїми знайомими випивали алкоголь в альтанці, яка знаходиться у дворі будинку. У цей час в альтанці вже перебувала група людей.

Обвинувачений вживаючи лайливі слова, почав наполягати, щоб всі покинули альтанку. В результаті чого між чоловіками виник конфлікт. В ході суперечки прикарпатець вдарив одного чоловіка у голову, а ще одного у шию.

Потерпілий, щоб припинити бійку, розпилив сльозогінну речовину в обличчя обвинуваченого. Після цього потерпілий з компанією у побігли в напрямку Бельведерської, однак через декілька хвилин повернулися, оскільки забули особисті речі в альтанці.

Тоді обвинувачений  у відповідь на сльозогінний газ наніс потерпілому один удар ножем в область грудної клітки.

Після вчинення злочину обвинувачений залишив місце події, а потерпілого госпіталізували в Івано-Франківську обласну дитячу лікарню, де йому своєчасно надали медичну допомогу.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав. Пояснив, що наміру заподіяння смерті потерпілому у нього не було.

Потерпілий та його представник заявили, що претензій до обвинуваченого не мають, заподіяну шкоду їм відшкодовано повністю, покарання просять обрати на розсуд суду.

Суд ухвалив призначити покарання  із застосуванням ч.1 ст.69 КК України у вигляді 3 років 9 місяців обмеження волі. Строк відбуття покарання обчислюватимуть з часу затримання, тобто з 5 травня 2019 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...