Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники витягнули із снігових заметів більше 10 машин

Минулої доби рятувальники Івано-Франківської області витягували із снігових  заметів автомобілі, вантажівки, автобуси та карету швидкої допомоги.

11 лютого о 15.25 у Путятинцях Рогатинської ТГ рятувальники відбуксирували автомобіль «Ford Transit», який з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет. В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає.

11 лютого  о 15.40 у Букачівцях Букачівської ТГ рятувальники відбуксирували вантажівку «Mercedes», яка з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет. В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає.

11 лютого о 18.16 у селі Сілець Ямницької ОТГ рятувальники відбуксирували автомобіль АТ “Прикарпаттяобленерго”, який застряг у сніговому заметі.

11 лютого о 20.25 у Хриплині рятувальники відбуксирували автомобіль Volkswagen Crafter, який з’їхав з дороги у кювет. В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає.

11 лютого о 22.17 у селі Підвиння Рогатинської ТГ рятувальники відбуксирували автомобіль ШМД, який застряг у сніговому заметі.

11 лютого о 23.15 у Стецівці Снятинської ТГ  рятувальники відбуксирували автомобіль Volkswagen LT, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає.

12 лютого о 00.01 між селами Озеряни Олешанської ТГ і Хотимир Обертинської ТГ рятувальники відбуксирували мікроавтобус MERCEDES Sprinter, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 8 осіб, потерпілих немає.

12 лютого о 00.15 у Долині рятувальники відбуксирували автомобіль Долинського РЕМ, який застряг у сніговому заметі.

12 лютого о 01.05 на автодорозі Обертин – Коломия рятувальники евакуювали 2 осіб з легкового автомобіля Nissan Qashqai, який застряг у сніговому заметі. По дорозі рятувальники підібрали ще 2 осіб, які пішки йшли до селв Яківка.

12 лютого о 01.30 у Заболотові рятувальники відбуксирували автомобіль Hyundai Santa FE, який з’їхав з дороги в кювет. В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає.

12 лютого о 01.45 на ділянці дороги між селом Велика Кам’янка та  Обертином в сніговому заметі застрягли 2 автомобілі «Renault Kangoo» і «Nissan», в яких перебувало 4 осіб. За допомогою двох тракторів витягнули транспортні засоби, потерпілих немає.

12 лютого о 03.12 між селами Олеша та Озеряни рятувальники відбуксирували автомобіль MERCEDES Sprinter, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 3 осіб, потерпілих немає.

12 лютого  о 03.30  між селами Назірна і Матеївці Підгаєцької ТГ в сніговому заметі застряг автомобіль Audi A4, в якому перебувало 4 осіб. Рятувальники евакуювали осіб і доставили їх у Коломию.

12 лютого о 04.39 у селі Стецева Снятинської ТГ рятувальники відбуксирували автомобіль Opel Insignia, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 2 осіб, потерпілих немає.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...