Мед Атлант

Понад 100 тисяч послуг: у ЦНАПі підсумували досягнення за рік

Понад 104 тисячі послуг та майже 45 тисяч консультацій – саме стільки впродовж минулого року надали у Центрі надання адміністративних послуг. І більше як 20 тисяч відвідувачів оцінили ЦНАП позитивно, 271 – зауваження, скарги чи пропозиції. Але не послугами єдиними. Завдяки наданим послугам ЦНАП поповнив міський бюджет на майже 37 мільйонів гривень.

Найбільше з числа усіх наданих послуг припадає на реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання – майже 33 тисячі, понад 14 тисяч це витяги з ДЗК, грошові оцінки та реєстрації землі. Також минулого року виготовлено майже 4 тисячі ID карток. Ми завжди моніторимо як нашу роботу оцінюють відвідувачі – це важливий критерій для нас. І можу сказати, що нам приємно, що нашу роботу позитивно оцінили понад 20 тисяч громадян, – звітує керівник Центру надання адміністративних послуг Богдан Питель.

Центр надання адміністративних послуг постійно розширює свої можливості. І саме минулого року запрацювала нова послуга – «єМалятко». За її допомогою вже оформили 625 свідоцтв про народження. Окрім стаціонарних відділень, можна скористатися послугами мобільного адміністратора – таких надали 105. Щоправда, торік цю послугу призупинили у зв’язку із карантинними обмеженнями. А транспортну картку «Галка» оформили майже 17 тисячам відвідувачам.

У зв’язку із приєднанням сіл до Івано-Франківської територіальної громади, відкрили 6 територіальних відділень:

  • С. Черніїв;

  • С. Підлужжя;

  • С. Березівка;

  • С. Підпечери;

  • С. Добровляни;

  • С. Колодіївка.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що на черзі відкриття відділень у решти сіл, а також у мікрорайоні «Опришівці».

Найперше потрібно розглядати варіанти існуючих приміщень для відкриття там територіальних відділень. Адже це дозволить максимально швидко розпочати якісну роботу у всій територіальній громаді, – доручив Руслан Марцінків.

А взагалі, ЦНАП минулого року відсвяткував своє 10-річчя. Щоправда, кожен наступний не схожий на попередній. «Тут завжди йдуть в ногу з часом. Тому кожен рік – це черговий прорив», – резюмував міський голова Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...