Мед Атлант

На ділянці дороги Р-24 досі обмежений рух

Станом на 6:00 16 лютого проїзд дорогами державного значення в межах Івано-Франківської області забезпечений, за винятком однієї ділянки. Досі діє обмеження на рух транспорту автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський (Котиківка – Семаківці).

Значні снігопади, що не припиняються, призвели до кількаметрових переметів на цій ділянці, інформує Служба автомобільних доріг області.
На підмогу прибула спецтехніка з інших дільниць автодорожніх служб і техніка сільгосппідприємств.
На дорогах державного значення цілодобово тривали роботи з розчищення проїзної частини автодоріг від снігу та обробка протиожеледними матеріалами. Станом на 6.00 працювало 54 одиниці техніки, 16- у режимі чергування. Задіяно 68 працівників, 12 – у режимі чергування. Особлива увага – гірським перевалам, спускам-підйомам, поворотам, ділянкам доріг на відкритій місцевості. Використано 40 т ПСС та 221 т технічної солі.
Протягом доби 16 лютого по області збережуться складні погодні умови. За прогнозами синоптиків, хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря- до 9 градусів морозу. У високогір’ї Карпат – до 12 градусів морозу. Небезпека сходження лавин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...