Мед Атлант

Нові магазини, мобільні сервіси та вигідні пропозиції: що готує мешканцям Франківщини «АТБ» у 2021 році

Нарешті розпочався новий рік, залишивши позаду складні часи національного карантину, безробіття та невизначеності. Мешканці нашого міста Франка й області вперше в історії святкували в умовах суворих обмежень і заборон. Отже, настав час забути всі негаразди минулого року та перейти до планів на рік нинішній. Він подарує нам чимало змін. Уже незабаром закінчиться адаптивний карантин, розпочнеться масова вакцинація населення. Багато країн почнуть відкривати свої кордони для наших туристів.
Чимало цікавого, потрібного та важливого готує нам в 2021-му незмінний лідер вітчизняної галузі роздрібної торгівлі – «АТБ». У планах корпорації на поточний рік містяться як доволі очікувані пункти (динамічне розширення географії присутності, відкриття комфортних магазинів, підвищення рівня сервісу), так і впровадження інноваційних диджитал-технологій у галузі ритейлу.


На відміну від минулого року, коли пріоритетом було розширення флагмана корпорації – торговельної мережі «АТБ-Маркет» – переважно на заході країни, у 2021-му численні нові супермаркети створюватимуть для мешканців Київської, Одеської, Львівської й інших областей. Значне збільшення кількості магазинів «АТБ» нового формату (сучасних маркетів у чорному дизайні) планується в невеликих населених пунктах, де люди хочуть купувати якісні продукти за доступними цінами. Першими радо відчинять двері для покупців нові супермаркети «АТБ» у містечках із населенням від семи тисяч мешканців і більше. Також відкриватимуть магазини в передмістях обласних центрів, невеличких населених пунктах, розташованих поблизу автомагістралей, і курортних зонах країни.

Загалом протягом року планують створити 120 супермаркетів, тоді ці магазини рівномірно покриють всю територію країни. Зараз у 308 містах і селищах 24 областей України, включаючи й Франківщину, працюють 1203 магазини «АТБ». Асортимент кожного з них перевищує 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. При цьому ціни в магазинах найбільшої за багатьма показниками торговельної мережі країни нижчі за середньоринкові на 15%. Якщо вибирати акційні пропозиції (товар дня, товар тижня тощо) та брати участь у бонусній програмі, то зекономити можна навіть 50%.


Аби клієнти мали змогу заощаджувати, корпорація оптимізує бізнес-процеси, пропонує широкий асортимент продукції власних торгових марок, працює з виробниками продукції без посередників, впроваджує сучасні енергоощадні технології, володіє однією з найбільш розвинених в країні логістичних інфраструктур (є власні мультитемпературні складські центри європейського зразка, свій вантажний автопарк чисельністю понад 700 машин). Цього року «АТБ» планує ввести в експлуатацію новий розподільний центр у Харківській області, а також почати будівництво ще одного надсучасного РЦ у Хмельницькій.

Вагомі зміни відбудуться й у диджитал-напрямку. Минулого року відкрили перший в країні продуктовий інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. В 2021-му планують запуск власного мобільного застосунка, який об’єднає всі вже працюючі диджитал-сервіси: «Скануй та купуй», «АТБ Pay», програму лояльності та ін.
Варто зазначити, що цінова політика «АТБ» залишається незмінною понад чверть століття та є особливою характеристикою магазинів цієї мережі, що гідно оцінили мільйони громадян, в тому числі й мешканці Івано-Франківська. Європейський рівень обслуговування, зручність лаконічних торгових залів, впровадження онлайн-сервісів, безперебійне постачання гарантовано свіжої продукції, можливість економити гроші – перелік конкурентних переваг «АТБ» просто вражає. Купувати товари в магазинах мережі зручно й економно!

Крім основної соціальної місії (безперебійно постачати широким верствам населення якісні продукти за доступними цінами), компанія відіграє важливу роль в розвитку місцевої інфраструктури та є найбільшим платником податків у галузі. Особливо це стало актуальним після реформи децентралізації, коли значно більший відсоток зібраних податків залишається на місцях – у розпорядженні місцевих органів влади. Це означає, що сплачені лідером вітчизняного ритейлу податкові відрахування вже зараз працюють на розвиток інфраструктури нашого Івано-Франківська й області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...