Мед Атлант

Коломийським підприємствам рекомендують працювати дистанційно

У Коломиї міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення призупинити до 1 березня роботу ЦНАПу, перевести на дистанційний формат навчання середні професійні та вищі навчальні заклади, а також спортивні школи та школи естетичного виховання.

Крім того, відповідно до рішення комісії дистанційно працюватимуть всі підрозділи Коломийської міської ради, в тому числі Єдиний центр надання реабілітаційних та соціальних послуг Коломийської міської ради та “Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської міської ради”, повідомляє НТК.

Крім того, міська комісія ТЕБ та НС рекомендує керівникам підприємств всіх форм власності і підприємцям, за можливості, перевести працівників на дистанційну форму роботи.

Також, 17 лютого рішенням обласної комісії ТЕБ та НС посилено карантинні норми та території всієї області. Так, з 22 до 28 лютого закладам громадського харчування приймати відвідувачів, можна працювати лише на виніс.Розважальні заклади, нічні клуби та кінотеатри повинні на цей час припинити роботу. Також з 22 до 28 лютого заборонено проведення культурних та релігійних заходів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...