Мед Атлант

На Рожнятівщині після суду обвинувачений побив прокурора і сів за ґрати на 6 років

Рожнятівський районний суд виніс вирок раніше судимому чоловіку, який побив прокура.

10 грудня 2020 року до зали судових засідань № 2 Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області  доставили обвинуваченого, якого утримували під вартою. Тоді мало відбутися засідання щодо вчинених кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України.

Публічне обвинувачення у кримінальному провадженні №12019090220000327  підтримував прокурор Рожнятівського відділу Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківської області Бованко Р.В.

Після завершення судового засідання,  обвинувачений в кайданках на правій руці у супроводі поліцейського взводу конвойної служби та дільничного офіцера, зрівнявшись зі столом, за яким сидів прокурор, ударив  його в обличчя кулаком.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину  визнав повністю. Чоловік підтвердив суду, що дійсно, умисно наніс один удар кулаком лівої руки в обличчя останнього, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження. У вчиненому не розкаюється.

Потерпілий  прокурор у суді попросив призначити обвинуваченому найсуворішу міру покарання.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки.

На підставі ч. 4 ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів шляхом часткового складання призначеного покарання за даним вироком та покарань згідно вироків Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області від 13 листопада 2020 року у виді п`ять років чотири місяці позбавлення волі, Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 24 листопада 2020 року у виді чотирьох років дев`ять місяців позбавлення волі, Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області від 26 листопада 2020 року у виді чотирьох років сім місяців позбавлення волі, визначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк шість років.

Строк відбуття покарання  відраховується з 27 червня 2020 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...