Мед Атлант

Ти маєш це прочитати: Що цікавого зараз на розкладках Франківська

Знаємо, ви любите читати. Ми – теж. А ще любимо обирати книги, довго читаючи анотації і навіть перші сторінки, любимо діставати продавців безкінечними питаннями. Тому для вашої і нашої втіхи “МІСТО” починає нову рубрику і від тепер буде двічі на місяць знайомити вас з крутими новинками, які можна знайти на книжкових розкладках Франківська.

Отож наша перша підбірка:

«Купи собі той довбаний букет»

Тара Шустер

Книга вже не перший місяць тримається в рейтингу найпопулярніших книжок. Її вартує прочитати і книжка справді дуже хороша, – розповідає продавець Сергій.

В ній авторка розповідає історію власного перевиховання та про те, як полюбити себе. Завдяки простим щоденним ритуалам Тара змінила свою свідомість, тіло та стосунки і навчить вас, як зцілити свої емоційні рани, захиститися від необґрунтованої самокритики та розпочинати кожен день з натхненням до нових звершень.

«Станіславів»

Петро Гаврилишин та Роман Чорненький

Книжка, яка творилася три роки, вийшла у продаж приблизно три місяці тому. Всі відомості для неї були зібрані із українських, польських, австрійських та частково радянських джерел. Подана вона у вигляді статей.

В ній є багато про те, як Нестор Махно був у Франківську, про Петлюру і тому подібне. В ній все, що пов’язане з Франківськом. Нею дуже часто цікавляться, тому проданий майже увесь тираж. Вона швидко розлітається і справді того вартує, – каже продавець.

«Справа Стуса»

Вахтанг Кіпіані

Останнім часом цією книжкою дуже часто цікавляться. Її творець зібрав у одній збірці документи з шеститомної кримінальної справи, яка зберігається на полицях колишнього архіву КДБ УРСР у Києві. Книжка дає чіткі відповіді на важливі питання: як і за що було заарештовано поета, хто під час процесу намагався врятувати Василя Стуса, а хто зробив усе, щоб він назавжди зник за ґратами політичної зони на Уралі.

Окрім матеріалів справи до книги автор додав маловідомі факти з життя Стуса. А також останні прижиттєві нотатки — «З таборового зошита», таємно передані з табору на волю.

З новинок на книжкових полицях є перевидана книжка «Так, але»  Тараса Прохаська

Книжка вже відзначена багатьма преміями. На цю новинку фанати Прохаська давно чекали, і з кожним разом кількість його прихильників явно збільшується, – коментує продавець.

Окрім короткої прози, есе та оповідань є філософські спогади про минуле автора. Книжка наповнена яскравими та цікавими ілюстраціями.

Також часто питають за нову книжку «Пальці поміж піском» Степана Процюка.

Люди взагалі дуже цікавляться книжками саме наших письменників з Прикарпаття. Це сучасна українська література, яка є дуже цікавою та оригінальною, – додає Сергій.

Книга цікава для поціновувачів вітчизняної художньої літератури, жанрів історичного та любовного роману. Це історія любові на тлі диктатури пролетаріату.

«Орден місяця»

Богдан Савлюк

Перша книжка відомого автора «Теплих іграшок». Це захопливий пригодницький роман з історичним бекграундом, який затягує з перших сторінок і реально не відпускає до останнього речення.

«Бентежна кров»

Роберт Ґалбрейт

Це 5 частина серії “Детектив Корморан Страйк”. Світовий бестселер, за мотивами його знімають телевізійний серіал від ВВС. Це захоплива детективна історія з несподіваним фіналом, неймовірно закрученими сюжетними лініями та шокуючими подіями.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...