Мед Атлант

Гайда у кіно! Що подивитися у вихідні перед посиленим карантином

З 22 до 28 лютого посилюють карантинні обмеження. Тож в Івано-Франківську тиждень не працюватимуть кінотеатри. Ці вихідні —  остання нагода у лютому зібрати  компанію друзів та гайнути у кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показують у кінотеатрах міста:

Афера Олівера Твіста

Жанр: драма, екшн

Режисер: Мартін Овен

Країна: Велика Британія

Актори: Рафф Лоу, Майкл Кейн, Ліна Хіді

Сучасний погляд на класичний роман Чарльза Діккенса «Олівер Твіст». Юний талановитий художник, який живе в Лондоні, випадково потрапляє в банду, яка готує зухвалу крадіжку безцінної картини.

Аферистка

Жанр: комедія, кримінал, трилер

Режисер: Дж. Блейксон

Країна: Велика Британія

Актори: Розамунд Пайк, Ейса Гонсалес, Дайанн Уіст

Марла втирається в довіру літніх людей та обкрадає їх. Але з однією із жертв їй не щастить – та виявляється пов’язаною з російським гангстером, якого грає Пітер Дінклейдж із «Гри престолів». «Аферистка» – мабуть, найближче до зіркової ролі в «Загубленій» Девіда Фінчера, до якої підходить Розамунд Пайк.

Аінбо Дух Амазонки

Жанр: мультфільм, пригоди, сімейний

Режисер: Ріхард Клаус, Хосе Селада

Країна: Нідерланди, Перу

Дівчинка народилася і виросла в найглибших джунглях Амазонки. Колонія, що розташовується на спині наймогутнішого Духа Матері в Амазонці – Черепахи Мотело Мама. Одного разу вона розуміє, що її батьківщина під загрозою, і усвідомлює, що на світі, крім її народу, існують й інші народи. Вона бореться за збереження свого раю проти жадібності та експлуатації дітей, вирубки деревини та незаконного видобутку. Вона намагається зупинити ці руйнування та зло Юкуруни, яке наближається – темряви, що живе в Амазонці. Керуючись духом своєї матері, Аінбо твердо налаштована врятувати свою землю та людей, поки не пізно.

Мавританець

Жанр: драма, біографія

Режисер: Кевін Макдональд

Країна: Велика Британія, США

Актори: Джоді Фостер, Тахар Рахім, Шейлін Вудлі, Бенедикт Камбербетч

Справжня історія мавританця Мохамеду Ульда Салахі, якого без рішення суду протягом 14 років утримали в американській в’язниці Гуантанамо. Виконавець головної ролі Тахар Рахім отримав номінацію на «Золотий глобус», у ролі його адвокатки – Джоді Фостер.

Лицарі справедливості

Жанр: комедія

Режисер: Андерс Томас Йенсен

Країна: Данія

Актори: Мадс Міккельсен, Микола Лі Кос, Андреа Хейка Гадеберг

Коли дружина Маркуса трагічно гине в залізничній катастрофі, це здається безглуздою випадковістю. А якщо це ретельно сплановане вбивство? Військовий, божевільний математик і парочка гиков об’єднаються, щоб з’ясувати, що сталося насправді. Тепер вони – Лицарі справедливості.

Захисник

Жанр: бойовик, трилер

Режисер: Роберт Лоренц

Країна: США

Актори: Ліам Нісон, Кетрін Віннік, Хуан Пабло Раба

Джим був кращим професійним снайпером, але тепер він залишив війну в минулому і веде відокремлене мирне життя. Спокою приходить кінець, коли перед ветераном поставлений вибір: заступитися за беззахисного хлопчика, який випадково став свідком злочинів могутнього наркокартелю або йти своєю дорогою? На рішення є лише кілька секунд… І з цього моменту Джиму доведеться самотужки протистояти кілерам, використовуючи весь свій досвід і майстерність.

Фатальна зустріч

Жанр: детектив, трилер
Режисер: Деон Тейлор
Країна: США
Актори: Хіларі Свонк, Майкл Елі, Майк Колтер

Після однієї палкої ночі життя успішного спортивного агента Деррика починає летіти під три чорти. Деррик дізнається, що загадкова незнайомка – поліцейська, а його самого тепер вплутано в небезпечне розслідування. Намагаючись зрозуміти, що до чого, він усе глибше потрапляє в її пастку, ризикуючи своєю родиною, кар’єрою і навіть життям.

Небеса зачекають

Жанр: комедія, мелодрама

Режисер: Андре Еркан

Країна: Німеччина
Актори: Сінье Ірслінгер, Макс Хубахер, Тіль Швайгер

Штеффі всього 16 її життя тільки починається: перша любов, випускний, поїздка з класом до Парижа. Але після несподіваного вердикту лікарів все це доведеться скасувати – часу залишилося до Різдва. Однак життя у людини тільки одне, і молодість теж дається один раз. Несподівано Штеффі знайомиться зі Стівом і миттєво закохується в нього. Вони відправляються в подорож, повну життя і пристрасті, яка доведе, що сенс життя можна знайти на будь-якому його відрізку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...