Мед Атлант

154 прикарпатські заклади освіти повністю перейшли на онлайн-навчання

Станом на вечір 23-го лютого 154 заклади освіти через виявлені випадки коронавірусу повністю перейшли на дистанційне навчання.

Про це у коментарі кореспондентам Суспільного Карпати повідомив виконувач обов’язків директора обласного департаменту освіти Андрій Сташків.

За його словами, найбільше таких шкіл у Коломийській, Богородчанській, Солотвинській, Делятинській та Пасічнянській територіальних громадах.

Водночас, керівник обласного департаменту освіти нагадує, що на території області діє рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12-го лютого, відповідно до якого учні 5-11 класів на дистанційному навчанні.

За словами чиновника “червона зона” не передбачає обмеження роботи дитячих садків, однак, каже, що таке рішення може ухвалити місцева влада. Не виключає Андрій Сташків, що рішення про тимчасове припинення роботи дитсадків на території області може ухвалити і обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що з понеділка, першого березня, призупиняється очне навчання у всіх школах Івано-Франківська. Не працюватимуть і дитячі садки.

Читайте також: “Червона” зона у Франківську: мер повідомив, що заборонено з 26 лютого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...