Мед Атлант

26-річний калушанин побив вікна в перукарні, будинках, магазині і пошкодив каплицю

У середу, 24 лютого, з четвертої до шостої години ранку до Калуського відділу поліції почали надходити повідомлення від жителів Калуша.

Калушани повідомляли про пошкодження майна: будинків, торговельних об’єктів, автівки та каплички. Серед них — перукарня, приватні будинки, народний дім. Зловмисник завдав збитків, побивши вивіски та вікна закладів на вулиці Грушевського та в житловому масиві “Загір’я”, інформують “Вікна”.

На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група, керівництво відділу поліції та працівники кримінального відділу поліції.

За словами начальника Калуського відділу поліції Андрія Кушика, зловмисник наніс збитки підручними засобами: цеглою, камінням — усім, що траплялося під руку. Хуліганом виявився 26-річний калушанин. Його пояснення не піддаються здоровому глузду, зазначив правоохоронець.

Наразі за фактом вирішується питання про вручення повідомлення за статтею «Хуліганство». У разі доведення вини зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Прокоментувала «Вікнам» інцидент і директорка Народного дому «Загір’я» Мар’яна Соловій: тут злочинець викрав музичну колонку і розбив вікна цеглою. Загалом матеріальні збитки оцінюють у 13 тис. гривень.

Невідомий брав цеглу, яка була складена біля Народного дому, і кидав у вікна. Після цього потрапив всередину і викрав зі сцени музичну колонку. Від розбитого скла, ймовірно, у нього почалася артеріальна кровотеча, про що свідчать плями крові на вікнах.

Вийшовши з приміщення Народного дому, зловмнисник дорогою почав нищити майно калушан. Серед них — приватні будинки, перукарня, магазин та автомобіль.

Вандал пошкодив капличку на Загір’ї, зокрема, хрест і покрівлю.

За словами Мар’яни Соловій, розбиті вікна мають відновити коштом міського бюджету завтра, а ремонт каплички буде вирішувати місцевий священник спільно із громадою.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...