Мед Атлант

«Формула щастя» – 4-серійний фільм з донькою Лілії Ребрик

Талановита акторка та телеведуча Лілія Ребрик постійно дивує телеглядачів новими успіхами в кар’єрі. Однак, на сьогоднішній день не менш успішною та популярною стає її донька Діана Дика, яка нещодавно знялася у телесеріалі «Формула щастя». Про сюжет серіалу та роль, яку довелось грати Діані розповімо далі в статті.

Талановита донька телеведучої

Серіал «Формула щастя» був презентований глядачам на день всіх закоханих і одразу здобув шалену популярність. Ознайомившись с програмою телепередач на https://tv.meta.ua/, пропонуємо загострити увагу на даті трансляції серіалу по телебаченню і подивитися його всією родиною. Ролі грали відомі актори, серед яких:

  • Марк Дробот;
  • Зоряна Марченко;
  • Ігор Салимонов;
  • Олена Світлицька.

По сюжету чотирьох серійної мелодрами головна героїня втрачає коханого чоловіка, однак, біда не приходить одна і дана подія – це тільки початок усіх негараздів.

Одного разу вночі успішний менеджер Денис, їдучи на власному автомобілі в лісі, збиває випившого рибалку. Про даний випадок він вирішує нікому не говорити, а через декілька днів при загадкових обставинах сам вмирає. Намагаючись дізнатися усієї правди про раптове зникнення чоловіка, Інна залучається підтримкою впливових людей, але це її не врятовує і вона стає підозрюваною у вбивстві свого коханого. Жінка усвідомлює, що ураз може втратити усе: домівку, соціальний статус і навіть власну дочку.

Для справжніх серіаломанів немає нічого кращого аніж слідкувати як розгортаються події життя головних героїв та на які вчинки вони здатні заради порятунку своїх близьких.

 

Закулісся та секрети знімального майданчика

Лілія Ребрик пригадує, що в той день, коли її доньку затвердили на роль і сказали Діані, що Марк Дробот буде грати її батька, дівчинка почала дуже соромитися. Річ в тому, що в далекому дитинстві Діана була закохана в Марка і вважала його своїм кумиром.

В театрі Лілія Ребрик грала в одному спектаклі з Марком і Діана по закінченню вистави в першу чергу дарувала квіти парубку, а вже потім тільки Лілії. Однак, в закуліссі їм так і не довелось зустрітися.

Мабуть це подарунок долі і через декілька років Діана опинилася на одному знімальному майданчику поряд зі своїм улюбленим актором. Найважчими у процесі зйомок були епізоди, коли дівчинці доводилось демонструвати ваду своєї героїні – приступ астми. Саме емоціональна підтримка режисера Олександра Ітигілова придавала Діані сил та впевненості. Дівчинка виконала свою роль бездоганно.

Зйомки серіалу «Формула щастя» відбувалися у столиці країни та  області за підтримкою компанії «Sisters production».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...