Мед Атлант

На Прикарпатті спіймали водія, який керував автомобілем з підробленими документами

Керманич пояснив правоохоронцям, що не знав про те, що реєстраційний документ на транспортний засіб не є справжнім. Правдивість слів чоловіка встановлюватиме слідство, а поки що власнику загрожує кримінальна відповідальність.

Так, під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Тисменицького відділу поліції у селі Радча зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter» під керуванням 29-річного мешканця Богородчанського району за порушення правил дорожнього руху.
У ході перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу з’ясувалося, що документ підроблений. Сам водій розповів, що купив автомобіль торік і нічого пояснити не може більше. Правоохоронці авто вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів.
За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4, Ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» Кримінального кодексу України. Таким чином, власнику автомобіля загрожує до 2 років обмеження волі.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...