Мед Атлант

Карантин на Прикарпатті: які обмеження діятимуть в області

Івано-Франківська обласна державна адміністрація оприлюднила протокол засідання  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У протоколі йдеться  про нові карантинні обмеження на Прикарпатті.

Транспорт

В області призупинять регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів на приміських і міжміських автобусах(внутрішньо міжміські сполучення). У легкових авто може бути не більше 5 пасажирів включно з водієм.

Службовим і орендованим автомобілям  можна їздити за умови забезпечення водіїв і пасажирів під час проїзду засобами індивідуального захисту в межах кількості сидячих місць і включно за маршрутами руху, про які проінформовано не менше, ніж за 2 дні Нацполіцію.

Освіта

В області призупинять навчання у закладах дошкільної освіти. У школах та університетах – дистанційне навчання.

Робота

На період дії посиленого карантину рекомендують підприємцям та установам організувати позмінну роботу для працівників або перейти у дистанційний режим із збереження зарплати.

Також міська влада та установи мають вирішити питання із довезенням людей на роботу.

Блокпости

На час обмежень на в’їздах до області працюватимуть контрольно-пропускні пункти. Медики мірятимуть температуру та опитуватимуть пасажирів про їхнє самопочуття. Перелік блокпостів та місця їх розташування за посиланням.

Нагадаємо, що з 26 лютого Івано-Франківська область у червоній зоні. Так, закриваються торгово-розважальні центри, промислові магазини.  Ресторани та кафе, як і зараз, працюватимуть на винос або доставку. Масові заходи заборонені.

Читайте також: “Червона” зона у Франківську: мер повідомив, що заборонено з 26 лютого

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...