Мед Атлант

У Франківську маршрутки будуть їздити у режимі спецперевезень

Вчора ввечері засідала обласна комісія ТЕБ і НС. До вашої уваги – оновлення щодо тривалості та обмежень карантину у Івано-Франківській області та нашому місті.

Карантин в Україні продовжено до 30 квітня. А всі обмеження активізуються завтра – 26 лютого.
Рух транспорту (включно з міським, міжміським автобусним, залізничним і авіаційним) – призупинено. Пересуватися містом можна легковими автомобілями – до 5 осіб (без урахування дітей віком до 14 років) та службовими/орендованими авто – виключно сидячі місця і з використанням індивідуальних засобів захисту.
Міський громадський транспорт їздитиме. Курсуватимуть всі маршрути, але в режимі спецперевезень: лише сидячі місця та з довідкою від роботи.
Садочки – закривають. Зараз думають, як зробити чергові. Щоб батьки, а особливо медики, мали де лишити дітей. Про це повідомлять окремо.
Усі інші заклади освіти переходять на дистанційне навчання.
Рекомендовано усім установам, закладам, підприємствам та ін. перевести роботу у гнучкий графік та дистанційний режим. Вітається позмінна робота, робота онлайн, різний час початку та кінця роботи, щоб зменшити кількість контактів між людьми.
А також продовжать діяти контрольно-пропускні пункти.
Це обмеження, які впровадили на вищому рівні на території всієї області! Ситуація, направду, складна. Тому прошу згадати як ми береглися минулої весни і ставитися до цього відповідально. Після зими імунітет ослаблений, тож підхопити болячку легше. А вилікувати – складніше. Навіть дітки тепер не так легко переносять коронавірусну хворобу, – повідомляє мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...