Мед Атлант

На Франківщині для хворих на COVID-19 розгорнули майже 4 тисячі ліжок

Вчора, 2 березня, голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся із головними лікарями закладів охорони здоров’я Прикарпаття, які надають допомогу хворим на COVID-19.

Йшлося про завантаженість ліжкового фонду хворими на коронавірус, можливість розгортання додаткових ліжко-місць для пацієнтів, забезпеченість їх киснем. Також обговорено хід вакцинальної кампанії, яка на Івано-Франківщині розпочалася 25 лютого, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

«Проведення вакцинації та дотримання протиепідемічних правил – заходи, які допоможуть подолати COVID-19, – наголосив Андрій Бойчук. – Закликаю всіх зробити імунізацію та зберегти власне здоров’я і життя та не наражати на небезпеку рідних і близьких».

На сьогодні у закладах охорони здоров’я області, визначених для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою COVID-19, розгорнуто 3937 ліжок. На стаціонарному лікуванні перебувають 3230 пацієнтів із підтвердженим випадком COVID-19 та з підозрою на коронавірусну хворобу. Відсоток зайнятості ліжок складає 82,0.

Читайте також: За добу на коронавірус на Прикарпатті захворіло 640 людей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...