Мед Атлант

Калуські школярки, які отруїлися ліками, були учасницями закритих груп у соцмережах

На оперативній нараді у міськвиконкомі Калуський міський голова Андрій Найда повідомив, що в Калуші є випадки отруєння дітей парацетамолом.

 Як повідомила заступниця міського голови Наталія Кінаш, у лютому в дитячу лікарню Калуської ЦРЛ після суїцидальних намірів і вживання великої кількості медичних препаратів було госпіталізовано двох школярок: учениць ліцею №10, 2008 року народження, і ліцею імені Дмитра Бахматюка, 2009 року народження.З’ясувалося, що діти купували ліки в аптеках, причому в невеликій кількості, щоб не викликати підозри. Загалом купили 45 і 70 таблеток парацетамолу.

Обоє дітей — з абсолютно благополучних сімей. Є тенденція, що діти попадають під вплив соціальних мереж. Просимо батьків і працівників освіти звернути увагу на цю негативну тенденцію, — звернулася Наталія Кінаш.

Прокоментував ситуацію «Вікнам» і начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик. Він підтвердив те, що обоє дітей — із благополучних сімей, а також додав, що школярки добре навчалися у школі.

За його словами, обидві школярки мали певні розбіжності з батьками, а також були учасницями закритих груп у соцмережах і приймали участь у челенджі.

Правоохоронець закликав батьків приділяти якомога більше уваги дітям, цікавитися їхнім життям і оберігати дітей від шкідливого контенту в Інтернеті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...