Мед Атлант

Калуська поліклініка закупила Renault Duster

Заклад закупив автомобіль Renault Duster для потреб поліклініки і населення.

Про це повідомив на оперативній нараді у міськвиконкомі заступник головного лікаря Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Богдан Семаньків.

Нагадаємо, програмою розвитку та фінансової підтримки Калуського міського центр центру первинної медико-санітарної допомоги на 2021 рік передбачено виділити на підтримку медичного підприємства понад 15,7 млн гривень. У тому числі 420 тис. гривень — на закупівлю автомобіля для потреб амбулаторій, інформують “Вікна”.

У січні в електронній системі державних закупівель Прозоро відбувся тендер на закупівлю автомобіля. Пропозиція склала 600 тис. гривень. У торгах взяли участь двоє учасників, з переможцем ПВКФ “В.С.К.” з Івано-Франківська 5 лютого було укладено договір на поставку автомобіля Renault Duster. Сума договору — 593,5 тис. гривень.

Нагадаємо, на початку минулого року Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги проводив тендер на закупівлю двох автомобілів для амбулаторій Студніки і Кропивника. Тоді сума тендеру склала 1 млн гривень, а переможцем теж став ПВКФ “В.С.К.” з пропозицією 918 тис. гривень. Рік тому вартість одного автомобіля Renault Duster склала 459 тис. гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...