Мед Атлант

На Косівщині автомобіль врізався у дерево: водій та пасажир загинули

 7 березня о 17:32 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового Косівського ВП ГУ НП про те, що в с. Смодна, Косівської територіальної громади трапилася ДТП та потрібна допомога, є потерпілі.

Для надання допомоги до місця події одразу було направлено працівників Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів на спеціальній аварійно-рятувальній машині легкого типу.
У Косівському районі водій транспортного засобу «Fiat Doblo» не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії 37-річний кермувальник загинув на місці події, а його 56-річний пасажир – у кареті швидкої медичної допомоги. За даним фактом розпочато досудове розслідування.
Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 7 березня, близько 17:30 в селі Смодна, що в Косівському районі. На місці аварії продовжують працювати слідчі обласного главку поліції та місцевого відділу.
Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокування потерпіло та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Водій автомобіля загинув на місці ДТП, тіло загиблого було деблоковано та передано працівникам поліції. Також надзвичайники від’єднали клеми акумуляторної батареї автомобіля.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...