Мед Атлант

Від ковіду померла старша медсестра обласної клінічної лікарні

Сьогодні, 11 березня, на 67 році життя обірвалося життя Марії Свідрук, яка донедавна 33 роки обіймала посаду старшої медичної сестри приймального відділення Обласної клінічної лікарні. Усього в лікарні пропрацювала 39 років.

Про сумну звістку повідомили на сторінці закладу у фейсбуку.
На жаль, життя медсестри забрала коронавірусна хвороба. Більше двох тижнів Марія Свідрук перебувала на кисневій підтримці, а в останні дні після різкого погіршення стану, її госпіталізували у відділення анастезіології та інтенсивної терапії. Врешті її серце перестало битися. Колектив висловлює співчуття чоловікові пані Марії, доньці, синові та онукам. Колеги діляться найтеплішими спогадами, переживаннями і словами вдячності своїй наставниці, якою Марія Свідрук була для багатьох, – діляться колеги.
“Запам’ятаю її люблячою і мудрою жінкою, яка цінувала життя і вміла завжди бути поруч. Вона була мудрим порадником, як для медсестер, так і для лікарів. Такою Марія Володимирівна була й для мене всі п’ять років, коли я працювала на посаді завідувачки. Вона дуже любила життя й часто розповідала, як на схилі літ планує разом зі своїм чоловіком господарюватиме на улюбленій дачі…»”, – каже Іванна Шабат, лікарка відділення гастроенторології.
 “Ми були пліч-о-пліч 11 прекрасних років, коли Марія Володимирівна працювала старшою приймального відділення, а я була на посаді завідувачки. Вона була взірцевою медсестрою, вміла красиво й добре організувати роботу всього відділення. Ми й пізніше підтримували особливо теплі стосунки з нею, і я завжди чекала її як рідну людину, як маму… Велика частина мого серця віднині назавжди разом з нею”, – зазначила Ольга Романів, завідувачка відділення гастроенторології.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...