Мед Атлант

Задіяли два секційні модулі: у мобільному госпіталі Богородчан лікують вісім пацієнтів

У мобільний госпіталь, що розташований на території Богородчанської центральної районної лікарні, ушпиталили ще п’ятьох пацієнтів. Станом на 15:00 11-го березня там на лікуванні усього перебуває восьмеро людей.

Про це кореспондентам Суспільного Карпати розповів голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба.

Зараз у госпіталі задіяні два секційні модулі. У них перебувають шестеро жінок та двоє чоловіків. П’ятьох пацієнтів сюди госпіталізували з Івано-Франківська, інших трьох – з Богородчанського району. Їхній стан – середньої важкості.

“Четверо осіб із п’яти – на кисневих концентраторах. Сатурація – 92-96. Готові до розгортання решти модулів. Розгортаємо почергово. Сформована ще друга бригада, яка очікує на пацієнтів. Працюють зараз троє лікарів та п’ять медсестер, і молодший персонал. Те ж саме й з іншою бригадою. Киснем, медикаментами та засобами індивідуального захисту мобільний госпіталь забезпечений”, – каже директор КНП “Богородчанська ЦРЛ” Іван Коляджин.

У Богородчанській центральній районній лікарні зайнято 217 ліжко-місць, виділених для хворих на COVID-19. Як розповів Іван Коляджин, у резерві медзакладу залишили 33 місця для пацієнтів із мобільного госпіталю: “Ми спеціально починаємо заповнювати госпіталь хворими, аби залишити місця у медзакладі для тяжкохворих. Якщо стан ушпиталених погіршиться, то, звісно, із модулів їх переведуть у корпус”.

Читайте також: На Прикарпатті у мобільний госпіталь доставили першого пацієнта.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...